سیر کارآفرینی در گروه صنعتی گلرنگ

یکشنبه 16 دی 1397 . 6381 مشاهده

کارگاه «سیر کارآفرینی در گروه صنعتی گلرنگ» با تدریس مهندس محسن امینی نیک مدیر واحد بازاریابی گروه صنعتی گلرنگ عصر روز سه شنبه ۲۰ آذر ماه در دانشکده‌ی کارآفرینی دانشگاه تهران با حضور جمعی از دانشجویان و اساتید این دانشگاه برگزار شد.

 

در این کارگاه مهندس امینی نیک بیان داشت: دانشجویان و علاقه‌مندان وقتی ابعاد شخصیتی و عملکرد کارآفرینان بزرگ خارجی را مطالعه می‌کنند  احساس می‌کنند فاصله بسیار زیاد است و رسیدن به جایگاه آنها خیلی مشکل است، در حالی که کارآفرینان ایرانی در همین محیط و با همین امکانات به موفقیت رسیده‌اند و می‌توانند الگوهایی بسیار عالی برای ما باشند.

مدیر واحد بازاریابی گروه صنعتی گلرنگ ادامه داد: در این مرز و بوم کارآفرینانی حضور دارند که تفکر و عملکردشان به نسب زمان بسیار پیشرو و اعجاب‌آور است و اگر در زندگی و تفکرات آن‌ها عمیق می‌شویم می‌بینیم چند پله از دیگران جلوترند. یقینا استاد حاج محمدکریم فضلی نیز یکی از آن‌هاست.

مهندس امینی نیک گفت: سه سال پیش در گروه صنعتی گلرنگ پروژه‌ای را آغاز کردیم به نام بازآفرینی هویت گروه صنعتی گلرنگ. در این پروژه در داخل و بیرون سازمان مصاحبه‌ انجام دادیم و به نکات بسیار ارزنده‌ای دست پیدا کردیم. نکاتی که تا آن زمان ثبت نشده بود و نشان‌دهنده‌ی الگوهایی بسیار عالی در این گروه صنعتی است. مدیر واحد بازاریابی گروه صنعتی گلرنگ افزود: یکی از این نکات به سال ۸۱ برمی‌گشت. در این دوران پاکشو به اوج شکوفایی خودش رسیده و با برندهای گلرنگ، اوه و سافتلن در روزهای اوج خودش به سر می‌برد. استاد فضلی که شرکت پاکشو را تاسیس کرده‌اند و در مدت سه دهه به این نقطه رسانده‌اند می‌گویند ما باید پاکشو را به دست جوان‌ترها بسپاریم و شرکت دیگری بزنیم که آن جا بتوانیم  به بزرگ شدن مجموعه فکر کنیم و سال بعد یعنی سال ۸۲ این اتفاق می‌افتد و با این فکر، گروه صنعتی گلرنگ تاسیس می‌شود.

وی افزود: چندی پیش در مطالعه‌ی بنچ مارک‌ها، در سند هویت گوگل به نامه لری پیج موسس گوگل رسیدیم. در این نامه در سال ۲۰۱۳ لری پیج می‌نویسد ما برای رشد کردن، گوگل را رها کردیم و آلفابت را ثبت کردیم. این فکر ۱۱ سال بعد از گروه صنعتی گلرنگ از سوی لری پیج مطرح می‌شود اما به نام او ثبت است، زیرا ما در ایران در ثبت وقایع و نقطه عطف‌ها ضعف داریم.

در ادامه مهندس امینی نیک ضمن پاسخگویی به سوالات دانشجویان، درباره ویژگی‌های شخصیتی استاد فضلی که امروزه موجب کارآفرینی برای بیش از ۱۸۰۰۰ نفر شده است، مطالبی را ارائه داد.

گفتنی است این کارگاه با استقبال اساتید و دانشجویان روبرو شد به گونه‌ای که قرار شد کارگاهی ادامه دار باشد.

جهت ارسال نظر وارد سایت شوید

نظرات شما

یکشنبه 16 دی 1397 . محمد شعاری

بسیار عالی


آخرین مطالب